Skip to Main content Skip to Navigation
Book sections

Chapitre 12. L’apport sociétal de la pasteurisation des aliments face à son coût énergétique

Complete list of metadata

Cited literature [30 references]  Display  Hide  Download

https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-02877855
Contributor : Institut Agro Dijon Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Monday, June 22, 2020 - 5:18:35 PM
Last modification on : Friday, May 20, 2022 - 9:06:30 AM

File

Chap12.pdf
Files produced by the author(s)

Identifiers

  • HAL Id : hal-02877855, version 1

Citation

Philippe Cayot. Chapitre 12. L’apport sociétal de la pasteurisation des aliments face à son coût énergétique. Les vies de la pasteurisation : Récits, savoirs, actions (1865-2015), Edition Universitaire de Dijon, pp.133-147, 2015, 978-2-36441-144-9. ⟨hal-02877855⟩

Share

Metrics

Record views

34

Files downloads

581