HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Book sections

Chapitre 12. L’apport sociétal de la pasteurisation des aliments face à son coût énergétique

Complete list of metadata

Cited literature [30 references]  Display  Hide  Download

https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-02877855
Contributor : Institut Agro Dijon Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Monday, June 22, 2020 - 5:18:35 PM
Last modification on : Friday, May 20, 2022 - 9:06:30 AM

File

Chap12.pdf
Files produced by the author(s)

Identifiers

  • HAL Id : hal-02877855, version 1

Citation

Philippe Cayot. Chapitre 12. L’apport sociétal de la pasteurisation des aliments face à son coût énergétique. Les vies de la pasteurisation : Récits, savoirs, actions (1865-2015), Edition Universitaire de Dijon, pp.133-147, 2015, 978-2-36441-144-9. ⟨hal-02877855⟩

Share

Metrics

Record views

31

Files downloads

511