The role of water in bacteria spore resistance

Hélène Simonin 1 Chloé Modugno 2 Dominique Champion 3 Patrick Gervais 2 Jean-Marie Perrier-Cornet 1
1 PMB - Procédés Microbiologiques et Biotechnologiques
PAM - Procédés Alimentaires et Microbiologiques, PAM - Procédés Alimentaires et Microbiologiques [Dijon]
3 PCAV - Physico-Chimie de l'Aliment et du Vin
PAM - Procédés Alimentaires et Microbiologiques [Dijon]
Complete list of metadatas

https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-02316070
Contributor : Administrateur Agrosupdijon <>
Submitted on : Tuesday, October 15, 2019 - 9:50:40 AM
Last modification on : Wednesday, October 16, 2019 - 1:19:50 AM

Identifiers

  • HAL Id : hal-02316070, version 1

Citation

Hélène Simonin, Chloé Modugno, Dominique Champion, Patrick Gervais, Jean-Marie Perrier-Cornet. The role of water in bacteria spore resistance. ISOPOW 13, International Symposium on the Properties of Water, Jun 2016, Lausanne, Switzerland. ⟨hal-02316070⟩

Share

Metrics

Record views

10