Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

Chickpea flour and proteins : Recent data and developping food applications

Nathalie Cayot 1 A. Olsson 1
1 Laboratoire de Biochimie Alimentaire
ENESAD - Etablissement National d'Enseignement Supérieur Agronomique de Dijon
Abstract : No abstract
Document type :
Journal articles
Complete list of metadata

https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-03007885
Contributor : Admin Agrosupdijon Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Monday, November 16, 2020 - 3:31:53 PM
Last modification on : Tuesday, October 12, 2021 - 2:50:13 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-03007885, version 1

Collections

Citation

Nathalie Cayot, A. Olsson. Chickpea flour and proteins : Recent data and developping food applications. Industries Alimentaires et Agricoles, Association des chimistes et ingénieurs de sucrerie, distillerie et industries agricoles de France et des colonies, 1997, 114 (1-2), pp.20-30. ⟨hal-03007885⟩

Share

Metrics

Record views

11